Craig Harline: bezoek aan Nederland!

Download persmateriaal

Craig Harline: bezoek aan Nederland!

De voor de Libris Geschiedenis Prijs 2017 genomineerde succesauteur Craig Harline brengt tussen 15 en 22 oktober en 28 tot 30 oktober een bezoek aan Nederland! Het bezoek van de in Amerika woonachtige hoogleraar zal grotendeels in het teken staan van van zijn nieuwe boek Wereld in wanorde. Maarten Luther en de geboorte van de Reformatie, ook zullen er uiteraard meerdere activiteiten rondom het genomineerde Jacobs vlucht. Een familiesaga uit de Gouden Eeuw plaatsvinden. Hieronder vindt u een voorlopige agenda met de activiteiten rondom zijn bezoek.

 

 

  • Zondag 15 oktober – 20.00 Presentatie Wereld in wanorde in de Oude Lutherse Kerk, Amsterdam. Voor meer info over het programma kunt u de uitnodiging hier bekijken.
  • Dinsdag 17 oktober – 20.00 Lezing over Luther in de Doopsgezinde kerk te Nijmegen, daarna gesprek Een nieuwe visie op Luther? met Peter Nissen, Radboud Universiteit Nijmegen
  • Woensdag 18 oktober – 20.00 Lezing over Luther in Nederlands hervormde kerk te Budel, i.s.m. Heemkunde kring De Baronie van Craenendonck, aanmelden en meer info via: info@heemkundekringcranendonck.nl, Entree €2,50.
  • Donderdag 19 oktober – 19.00 Lezing in Ouderkerk aan de Amstel over Jacobs vlucht, Amstelkerk
  • Vrijdag 20 oktober – 15.00 ‘Atelier’, Vrije Universiteit Amsterdam

 

 

 

Gerelateerd