De Boekenwereld – Abonnement Nederland

Blad voor bijzondere collecties

€ 41,50
Leverbaar
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
In winkelmand

tijdschrift

De Boekenwereld – Abonnement Nederland

Blad voor bijzondere collecties

Let op!!
Met ingang van de 38ste jaargang (2022) verhuist De Boekenwereld van uitgeverij Vantilt naar Amsterdam University Press. Zie www.aup.nl

Abonnement ga naar https://aboland.nl/bladen/kennis-en-wetenschap/vakbladen/de-boekenwereld/

 

 

De Boekenwereld is een boeiend en gevarieerd tijdschrift voor iedereen die interesse heeft in het oude en moderne boek en de prentkunst. Zowel liefhebbers en antiquaren, als wetenschappers en verzamelaars worden op hun wenken bediend door de talrijke artikelen, die bovendien prachtig geïllustreerd zijn. De diverse onderwerpen, zoals de geschiedenis van de boekhandel en uitgeverij, typografie, bibliografie en leescultuur, geven u een volledig beeld van de wereld van boek en prent.
Het tijdschrift houdt u op de hoogte van het reilen en zeilen in de boeken- en prentenwereld door zijn vele vaste rubrieken. De handige agenda besteedt aandacht aan veilingen en beurzen en in elke aflevering is er ruimte voor recent verschenen handelscatalogi. Nieuwe boeken worden uitvoerig besproken in recensies en signalementen. Ook vindt u in De Boekenwereld informatie over tentoonstellingen en andere relevante berichten.
De Boekenwereld bestaat al meer dan dertig jaar en heeft door zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie en grote deskundigheid een stevige plaats ingenomen in het gamma van literaire tijdschriften. De luxe uitvoering – Dik papier, mooie omslagen en prachtige illustraties – maken van het tijdschrift een echt verzamelstuk. Een must voor iedere geïnteresseerde in de boek- en prentkunst.